Пирамида от флуорит
Loading...

Пирамида от флуорит

29,00 лв.

Размер: 4 х 4 см.

Loading...

Описание

 • ПИРАМИДА – коренът на думата пирамида (от гръцки “pyr”, което означава „огън“) е символ на огъня. В своето най-възвишено значение се свързва и с Духа и огнената сила на Слънцето в Слънчевата система. Четирите й стени символизират четирите основни елемента и четирите пътя към познанието – религията, науката, изкуството и политиката. Квадратната й основа представлява Земята – здравата опора, която крепи материята, докато страните са различните пътища в търсенето, които се приближават една към друга, докато не се съберат по средата на върха, където се крие чистата истина. Това което в началото изглежда различно и разделено, на върха се обединява в правота.
  • Цвят:безцветен,червен,зелен,син,виолетов и др.
  • Форми:кобични и октаедрични кристали.
  • Находища:Съединенищати,Великобритания,Австрия,Германия,Норвегия,Китай,Перу,Мексико.
  • Характеристики:Флуортът е със силно предпазващо действие,особено на психично равнище.Този камък прочивства и стабилизира аурата.Той изтегля негативните енергии и стреса от всякакъв характер-избистря,пречивства,прогонва и реорганизира всичко в тялото,което не е в ред.

  В емоционално отношение флуоритът притежава стабилизиращо действие-помага ви да разберете влиянието на разума и емоциите върху тялото.

Свързани продукти

Последно разгледани продукти