Лунар от нефрит – петел
Loading...

Лунар от нефрит - петел

20,00 лв.

Код: 11195 Категории: ,

Размер : 3,5 х 2 см.

Loading...

Описание

Всички родени през 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017 са Петел

Петелът е роден под знака на искреността. Той е ярка, колоритна личност. Педантичен е и отличен организатор при възможност винаги планира предварително действията си.

Петелът е високо интелигентен и обикновено много образован. Има добро чувство за хумор, както и дар-слово. Обича дискусиите и с удоволствие участва във всякакви дебати, изразявайки открито и категорично мнението си. Липсва му обаче такт, тъй че лесно може да навреди на репутацията си или да обиди някого с необмислена забележка или постъпка. Освен това по характер е непостоянен и трябва да се стреми да не се поддава на моментни настроения.

Обикновено се държи с чувство за собствено достойнство, уверено и авторитетно. Умее да се справя с финансови въпроси и твърде успешно организира финансовите си дела. Знае къде да вложи парите си и може да натрупа голямо състояние. Повечето Петли са пестеливи, а когато харчат парите си, правят го с разум, но има и такива, макар и малко на брой, които са точно обратното – прочути прахосници. За щастие Петелът умее да печели добре и рядко остава без достатъчно средства, за да се справи с трудностите.

Друга типична черта на Петела е, че той неизменно носи със себе си бележник или листове хартия, за да записва важните неща, които не бива да забравя –
Петелът не понася губенето на време и във всичките си разнообразни дейности се проявява като човек на реда, точен и методичен.

 

Свързани продукти

Последно разгледани продукти