Лунар от нефрит – маймуна
Loading...

Лунар от нефрит - маймуна

20,00 лв.

Код: 11189 Категории: ,

Размер : 3,5 х 2 см.

Loading...

Описание

Всички родени през 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016 са Маймуна

Маймуната е родена под знака на въображението. Тя е с богата фантазия, любознателна и обича да държи под око всичко, което става наоколо. Винаги е готова да те посъветва и да се опита да разреши проблемите ти. Обича да се притичва на помощ, препоръките й са уместни и разумни.

Маймуната е умна, начетена и жадна за знания. Родените в година на Маймуната имат силна памет и много от тях са изключително добри лингвисти. Те умеят да убеждават, с удоволствие се включват в дискусии и спорове. Със своята приветливост и самоувереност лесно печелят съмишленици, ето защо се славят като отлични политици и оратори. Чудесна кариера правят като рекламни агенти.

Маймуната обаче може да бъде изобретателна, коварна, на моменти дори нечестна; тя не изпуска въз можност да прибере лесна печалба или да надхитри своите противници. У нея има толкова чар и лукавство, че хората разбират към какво се стреми едва когато е станало твърде късно. По макар и съобразителна, рискува сама себе си да изиграе. Тя е сигурна в своите способности, рядко се вслушва в съветите на другите и не търси помощ от тях. Маймуната обича да помага на хората, но предпочита да движи своите дела сама.
Друга нейна черта е, че винаги намира най-доброто разрешение и находчиво измъква както себе си, така и другите от безнадеждно трудни ситуации. Тя умее да се щади.

При толкова много разнообразни дарби Маймуната е в състояние да печели доста добре, но обича живота и пръска парите си за екзотични курорти или луксозни предмети, на които е хвърлила око. Случва се обаче и да позеленее от завист, ако някой друг се сдобие с желаното от нея.

Свързани продукти

Последно разгледани продукти