Висулка – шип от лабрадорит
Loading...

Висулка - шип от лабрадорит

6,00 лв.

Loading...

Описание

Лабрадоритният камък е необичаен не само по име, но и по външен вид. Той ще напомни на дъгата, ще повиши настроението ви, ще създаде радостно, възвишено състояние на ума. Тайнствената светлина ще направи тайна на образа на собственика, ще промени стаята, създаде невероятно удобство и привлекателност.

Кристалът е сравним с една дъга, в него се съчетават всички цветови палитри и нюанси. Характеристиката на оцветяването е подобна на цветовете на дъгата. Учените са дали на процеса термина “irization”. Ефектът на ириса е присъщ само на няколко минерала и ги прави уникални и широки за употреба. За останалите физически свойства на Лабрадор е близо до гранит. Те са равни по плътност (2,7 g / cc), показатели за якост и твърдост (6–6,5). Лабрадоритът има по-малко сортове, използвани в декоративното изкуство. Минералът има прозрачна структура.

Лабрадоритът има стимулиращ ефект върху мозъчната дейност. Препоръчва се на хора с умствени натоварвания. Gem помага на учениците, студентите. Мозъкът започва да работи усилено, разкрива всичките си възможности и ресурси. Разширяване на свойствата на паметта, здравето. Камъкът подобрява състоянието на гръбначния стълб и се третират ставите.

Лабрадоритът подобрява състоянието на тялото, оптимизира здравето, подобрява настроението. Gem стимулира кръвообращението, подобрява кожата, нормализира обмяната на веществата, стабилизира хормоните.

Свързани продукти

Последно разгледани продукти